Dolu dolu geçen aylar

2022 yılı nasıl başladı nasıl yarıladık bile…

Bu yılın en güzel sürprizleri benim için uluslararası Euclid Network Avrupa Sosyal Girişimcilik ağı tarafından Avrupadaki 100 kadın sosyal girişimciden biri seçilmem oldu!

Ardından BUİKAD tarafından Bursalı 22 kadın girişimciden biri olarak MEB ArGe ortaklığında yürütülen projede yer aldım. MTAL lise öğrencileri ile mentorluk ve eğitmen olarak sosyal girişimcilik seanslarında buluştuk.

Bu aylar ben ve Simbiyoz Aktivite için yine proje yoğun , eğitim yoğun , etkinlik yoğun geçti!

Görükle Final Okulu öğrencileri ile MyDown derneği ortaklaşa sosyal sorumluluk projemizde ip boyama ve müzik etkinliklerimiz oldu

 

 

 

 

 

Ertuğrul okulları ve Bursa Otizm Derneği ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projemizde ebru çalışması ve harika bir konser ile güzel bir gün geçirdik.

23 nisanda ise BTÜ genç fikirler topluluğu ve UÜ Toplum Gönüllüleri topluluğu ile ortaklaşa yine özel çocuklarımızla özel anıları paylaştık

ÇYDD Deniz Yıldızı projesi kapsamında gençlerle sosyal girişimcilik eğitimi ve sosyal sorunlara yönelik grup çalışmaları yaptık.

Online olarak ÇYDD Genç Deniz Yıldızı projesinde Sürdürülebilirlik & Küresel Vatandaşlık, Toplumsal Cinsiyet, İletişim ve Takım Olma  Eğitimlerini gerçekleştirdik.

Mentorluk programında danışman ve mentor olduğum Bilim Kızı projesi kapsamında menti ve mentor süper vizyon toplantılarımızı online ortamda gerçekleştirdik.

BTÜ de Dünya kadınlar gününde Bilim Kızı etkinliğinde değerli akademisyen bilim kadınları ve bilim kızlarını buluşturduk.

Kendimi geliştirmek ve sosyal faydayı artırmak adına İhtiyaç haritası tarafından düzenlenen Sosyal Kooperatifçilik eğitimleri için İzmir Originn ‘e gitme fırsatım oldu. Yine NDİ Katılıyoruz programı kapsamında aldığım eğitim, mentorlukler ile bir çok belediyeye proje sunma, farklı sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerle ortak çalışma imkanı yakaladım. İTÜ çekirdekten almakta olduğum mentorluk sayesinde yolum TR Angels ile kesişti ve o büyük aileye dahil oldum.

Tüm bunların yanı sıra kendi mentilerime de faydalı olabildiysem ne mutlu bana.

Sosyal girişimcilik çalıştayı ve BUSİAD bünyesinde dijital dönüşüm ekibine katılmam sayesinde hem networkumu genişletme hem de bir çok sosyal fayda odaklı projede yer alma imkanı yakaladım.

Çok birşey yapamadım diye düşündüğüm zamanlar buraya yazıp sonra okumak bana da moral veriyor. Umarım bu etki kat kat çoğalarak iyi insanlarla iyilik için yolum kesişmeye devam eder.

Ben Simbiyoz Aktivite& Simbiyoz Cafede sizleri etkinliklerimize, güzel bahçemizde bir çay eşliğinde sohbet etmeye her zaman bekliyorum gelin elele verelim sürdürülebilir bir gelecek için güçlerimizi birleştirelim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir